sulje [x]
Ladataan kuvaa...
Willitikki - Brodeeraukset ja mainostekstiilit

Seurat ja yhteisöt ovat tervetulleita vertailemaan brodeerauksen etuja normaaliin silkkipainoon; jos haluatte jotain, mikä kestää rankan käytön ja sen jälkeisen pesun ei parempaa vaihtoehtoa markkinoilta löydy.

Muista, että brodeeraus voi olla myös todella pieni ja silti näkyvä vaihtoehto!

Brodeeraus on kolmiulotteinen, näyttävä ja kestävä.
Brodeerauksella voidaan merkitä paksumpia tekstiilejä ja epätasaisia pintoja kuten esimerkiksi froteeta.
Brodeeraus kestää pesun!
Brodeeraukseen voidaan käyttää lähes kaikkia olemassa olevia värejä.

t-paitoihin, collegepuseroihin, kauluspaitoihin, pikeepaitoihin, ulkoiluasuihin, veryttelyasuihin, lippahattuihin, pipoihin, pyyhkeisiin, haalareihin, esiliinoihin, pöytäliinoihin, morsiuspukuihin, tekstiileihin..

Ja miltei mille tahansa kankaalle lähes kaikilla olemassaolevilla väreillä!

Toimipaikkamme sijaitsee lähellä Lappeenrannan keskustaa, joten meille on helppo tulla asioimaan.

Ota rohkeasti yhteyttä ideasi kanssa ja saat kustannusarvion ja toteutuksen joka pitää. Saatte varmasti Teille sopivat vaatetus- ja brodeerausideat vaivattomasti ja huolettomasti laajoista valikomistamme, jotka kattavat niin edustus- kuin liikelahjakäytön.

 

Markkinoiden kestävimmät merkinnät kaikkeen käyttöön. Jos haluatte, että seuranne erottuu edukseen harmaasta "verkkarimassasta" on syytä pistäytyä meillä ja tehdä kestävä päätös, joka nostaa arvostusta.

Teemme myös pieniä töitä: paita vaikka syntymäpäivälahjaksi, jossa on hauska kuva ja lahjan saajaan sopiva teksti on muisto, joka säilyy ja josta ollaan ylpeitä! Merkkipäivät, saavutukset, yllätykset...kaikki onnistuu!